Sunați acum! 0754 308 781 · office[at]advertoriale.com.ro
Notifications
Clear all

Forum Marketing Online

Marketing Online
Posts
Topics

Advertoriale

Advertoriale, informații, cereri și oferte de advertoriale. O comunitate în care se pot crea cereri și oferte de advertoriale, pentru orice domeniu de activitate. Ofertele de advertoriale obligatoriu vor trebui să conțină informații despre website-urile sau blogurile unde vor fi postate. Ofertanții trebuie să includă în oferte - DA (Domain Authority), PA (Page Authority), CF (Citation Flow), TF (Trust Flow).

1
1

Articole

Articole, cereri și oferte de creare articole pentru orice domeniu de activitate. În această secțiune vor avea loc discuții despre articole, conținut pentru produse, documentații, conținut pentru pagini, etc. Vă rugăm să includeți în ofertele Dvs., numărul de cuvinte și dacă articolele vor fi optimizate SEO.

0
0

Link Building

Link Building, secțiune de cereri și oferte de link building. Ofertanții pachetelor de link building trebuie să specifice în mod obligatoriu DA (Domain Authority), PA (Page Authority), CF (Citation Flow), TF (Trust Flow). Persoanele care doresc un serviciu de link building, trebuie să știe exact ce primesc.

0
0

Share: