skip to Main Content
Animale, care sunt plantele sigure pentru necuvântătoarele noastre

Animale, care sunt plantele sigure pentru necuvântătoarele noastre. Vă place să aveți plante în casă sau ați decis să realizați o grădină?

Probabil sunteți conștient de faptul că unele plante ar putea avea un efect negativ asupra aerului din casă. Mai ales în cazul în care suferiți de anumite alergii! Pe de altă parte, există și plante care vă fac aerul din interior mult mai curat.

Animale de companie și plante, o combinație care poate fi reușită

Să presupunem că tocmai ați adus un animal de companie în casa dvs. Doriți să adăugați mai multe plante în spațiul interior care să nu dăuneze acestor animale de companie?

Este important să știți ce plante nu vă vor otrăvi pisica sau câinele. Există mai multe plante care acceptă animalele de companie disponibile pentru creșterea în interior.

Aceste alternative sunt deosebit de sigure pentru animale de companie. Țineți cont de recomandări pe măsură ce vă decorați casa ori adăugați mai multe plante în grădina din aer liber.

1. Planta păianjen

Planta păianjen este foarte ușor de crescut în interior și nu necesită multă întreținere. Această plantă prosperă bine în condiții de lumină slabă și chiar ajută la purificarea aerului din casă.

Planta păianjen este, de asemenea, atrăgătoare și din punct de vedere vizual. În plus, vine în câteva soiuri diferite din care puteți alege în funcție de culoarea și stilul preferat.

Pisicile sunt atrase de plantele păianjen și sunt sigure de păstrat în casă deoarece nu sunt toxice. Asigurați-vă că veți atârna plantele astfel încât să nu fie la îndemâna animalelor de companie.

Pisicile nu vor putea să distrugă plantele sau ghivecele.

2. Palmier de interior

Există o mulțime de plante de palmier din care puteți alege. Acestea sunt sigure pentru expunerea în interior dacă aveți pisici sau câini.

Soiurile includ coada de cal, bambus, de salon și Areca, fiind foarte ușor de întreținut. Palmierii nu necesită multă lumină, ceea ce înseamnă că pot prospera în orice zonă a casei.

Cu toate acestea, evitați să puneți palmierul Sago în casa dvs. S-ar putea ca acest soi să fie toxic pentru câini și pisici.

3. Violeta de Africa face casă bună cu multe animale de companie

Violeta africană are flori vii care sunt sigure pentru animalele de companie. În plus, planta nu necesită depunerea de eforturi mari pentru a o întreține.

Asigurați-vă că violetele africane se află într-o zonă caldă a casei și primesc multă lumină naturală. Vă puteți bucura de flori pe tot parcursul anului. Vă puteți bucura de flori pentru ocazii și plante în ghiveci apelând la această florărie Craiova!

4. Bambusul

Bambusul este deosebit de atractiv pentru pisici, deoarece uneori le place să mestece planta. Bambusul nu este toxic pentru animale de companie.

În plus, planta de bambus ajută și la echilibrarea substanțelor chimice dăunătoare din aer. Nu în ultimul rând, sunt minunate de colecționat în cazul în care casa dvs. are o temă tropicală.

5. Pana cocoșului

Această plantă este extrem de durabilă și prosperă în toate camerele casei dvs. Se știe că pisicile mestecă frunzele și, deși acest lucru poate distruge planta, animalele nu vor suferi.

Planta are frunze de un verde intens, de o calitate superioară și vârful ascuțit. În plus, e o plantă veșnic verde, astfel încât poate să crească în zonele calde cât și în cele reci.

6. Plantă de rugăciune pentru animale de companie

Planta de rugăciune este numită după felul în care frunzele sale se pliază seara, ca pentru rugăciune. Această plantă nu necesită multă întreținere pentru a crește în interior. De asemenea, nu va dăuna unor animale de companie.

Pentru ca planta de rugăciune să arate cât mai bine va avea nevoie de multă umiditate și sol bine drenat. Lumina naturală indirectă este cea mai bună pentru această plantă.

Înapoi sus
Căutare