skip to Main Content
Shisha

Știm cu toții asta, nu-i așa?

Imagini fără număr trec cu viteză prin fața ochilor tăi, te ia amețeala. Decizia este dificilă pentru tine, te simți sub presiune. Internetul face ceea ce face cel mai bine, te manipulează. Sunt enorm de multe opțiuni. Merită să cheltui câteva sute de euro? Sau o narghilea își face treaba la fel de bine și la 70 €? Cât de mult contează marca? Ce material este cel mai bun? O mulțime de întrebări și multe răspunsuri. Și totuși, să cumperi o shisha poate fi destul de ușor. Dar să nu uităm și de arome narghilea, accesorii și cărbuni narghilea.

Un specialist care fumează shisha de mulți ani, care a fost la nenumărate târguri comerciale, a fumat o mare varietate de shisha și a văzut aproape totul de pe piață până acum vă explică cum puteți face acest lucru.

Dar cum merge, cum găsești o narghilea potrivită pentru TINE?

Iată întrebările pe care ar trebui să le pui atunci când dorești să cumperi o shisha:

Ce rol joacă bugetul în cumpărarea unei shisha?

Desigur, bugetul joacă întotdeauna un rol important, dacă nu chiar cel mai important. Dar hei, nu-ți face griji. Piața are tot felul de oferte. Nu trebuie să cheltui 200 – 500 euro dacă vrei să cumperi o shisha nouă de calitate superioară.

Mulți producători își vând produsele la prețuri extrem de umflate. Este important să știm că prețul nu reflectă valoarea reală a narghilelei. De multe ori, plătiți doar pentru numele și comercializarea produsului.

Piața s-a dezvoltat atât de incredibil de rapid și pozitiv în ultimii ani încât acum nu mai există aproape niciun spațiu și nici o șansă pentru produse proaste.

Perfect pentru și tine și pentru mine, pentru că putem găsi shishe mici, bine echipate, cu tiraj mare și manopera excelentă, la prețuri excelente, începând cu 50 €.

Vreau să cumpăr o shisha pentru prima dată:

Dacă este vorba despre cumpărarea primei tale shisha, îți recomandăm să abordezi subiectul cu mai multă atenție. Cumpără o shisha care îndeplinește cerințele tale vizuale și nu cheltui prea mulți bani. Tentația de a cheltui mai mulți bani decât este necesar este foarte mare.

După cum știm cu toții, prima dată lucrurile nu merg întotdeauna perfect. Privește prima ta narghilea ca pe un profesor. Este important acum să faci cunoștință în mod corespunzător cu arta și lumea shishei. Cum mă descurc cel mai bine cu o narghilea?

Ce îmi place cel mai mult după primele câteva săptămâni sau luni de fumat și ce nu? După această experiență ați aflat ce este important, ce aveți nevoie și ce vă place, dar și ceea ce a lipsit și cu siguranță nu ar trebui să mai lipsească sau trebuie îmbunătățit la următoarea achiziție.

Așa cum am menționat deja, aproape că nu mai există produse cu adevărat proaste în aceste zile. O narghilea cu buget redus își servește cu siguranță scopul și te ajută să găsești narghileaua perfectă pentru tine când va veni momentul.

Ar trebui să-mi cumpăr o shisha din magazin sau online?

Nu prea contează, pentru că ai toată libertatea aici. Dar cu siguranță cred că este foarte important să te informezi înainte. Magazinele online oferă destule detalii, descrieri și caracteristici ale produselor, încît să poți lua decizia corectă. Dacă totuși nu ești elucidat, poți apela oricând cu încredere la noi.

La ce trebuie să mă uit când îmi cumpăr o narghilea?

Prelucrarea tehnică joacă un rol deosebit de important atunci când vine vorba de durabilitatea unei shisha. Cât de bune sunt garniturile, conexiunile și închiderile. Totul merge bine? Cât de stabil este vasul de sticlă?

Să nu uităm și de testul inhalării. Pentru a fuma o narghilea într-o manieră plăcută, inhalarea ar trebui să poată fi făcută cu ușurință, nu cu dificultate, pentru a nu provoca dureri de cap.

Ce accesorii trebuie să iau în cosiderare atunci când îmi cumpăr o shisha?

Majoritatea shishelor sunt acum oferite ca set complet, adică cu un furtun din silicon cu mâner, adaptoare, clește, un creuzet și un kaloud. Este suficient pentru a începe. Cele mai importante lucruri sunt cărbunele și tutunul. Alege-ți o aromă după bunul plac și un cărbune cu ardere bună. După ce ai toate astea, poți să-i dai drumul!

Lista de verificat atunci când vrei să-ți cumperi o shisha:

Pentru a-ți face cu adevărat sarcina mai ușoară, am creat o listă de verificat pentru voi, astfel încât să vă puteți aminti tot ce este important. În acest fel, vă oferim un ghid care vă va ajuta să vă alegeți echipamentul potrivit pentru prima narghilea:

  • Preț bun
  • Design frumos
  • Prelucrare
  • Vas stabil
  • Conectare și etanșeizare perfectă
  • Accesorii complete
  • Adaptor furtun – mâner furtun
  • Creuzet- accesorii creuzet
  • Garnituri – difuzor – clește
  • Aprinzător de cărbuni
  • Cărbuni
  • Tutun/Arome

 

Cu răspunsurile la aceste întrebări simple, poți fi sigur că achiziționezi un set complet pentru o sesiune de shisha optimă. Indiferent dacă cumperi o narghilea online sau de la magazin local, această listă te va ajuta cu siguranță.

Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi pe Facebook sau Instagram sau accesând pagina noastră de contact. Vom fi bucuroși să te sfătuim și să te ajutăm să găsești narghileaua perfectă pentru tine!

 

Înapoi sus
Căutare