Sunați acum! 0754 308 781 · office[at]advertoriale.com.ro

Advertoriale, avantaje și autoritate

Advertoriale, avantaje și autoritate pentru creșterea traficului organic. Dacă aveți în vedere să plasați un anunț într-un ziar sau într-o revistă, opriți-vă doar un moment!

Aruncați o privire la spațiul și dimensiunea pe care o luați în considerare și imaginați-vă ce spațiu vă permite să comunicați cu clienții. Încercați și vizualizați modul în care anunțul dvs. va ieși în evidență față de competitori.

Advertoriale, avantaje și autoritate

Advertoriale, instrumente de Marketing Online

Informațiile, advertorialele, articolele, răspunsurile la întrebări și ultimele noutăți pot fi instrumente de marketing online extrem de puternice. Iată cum puteți adăuga acestea la arsenalul dvs., de promovare online. De ce un advertorial va depăși majoritatea reclamelor din mediul online și offline?

Advertoriale, instrumente de Marketing Online

Un advertorial este o piesă de marketing concepută pentru a arăta și a citi ca un articol informativ – de fapt, ar trebui să fie un articol informativ. Cu un titlu care este provocator sau convingător pentru publicul său destinat, acest advertorial implică cititorii mai mult decât un anunț obișnuit cuibărit printre alte anunțuri obișnuite.

Un advertorial nu mai este legat de convențiile privind aspectul anunțurilor, puteți include dintr-o dată mai multe informații, chiar și un spațiu publicitar relativ mic, poate fi implementat într-un advertorial.

Un advertorial plătit vă oferă un control complet asupra aspectului și mesajului, permițându-vă să spuneți și să afișați exact ceea ce doriți.

În timp ce vi se va solicita, în cele mai multe cazuri, să semnalizați reclama dvs. cu o notificare în partea de sus (pentru a o distinge de restul advertorialelor din publicație), care poate avea și o anumită autoritate.

Advertoriale
 
Notifications
Clear all
Advertoriale
Posts
Topics

Cereri Advertoriale

Cereri advertoriale - propuneți ofertanților un domeniu de activitate pentru care doriți advertoriale. Întrebați dacă advertorialele sunt optimizate SEO.

0
0

Oferte Advertoriale

Creați oferte de advertoriale care să includă DA (Domain Authority), PA (Page Authority), CF (Citation Flow), TF (Trust Flow). În acest mod putem evita eventualele neînțeleri. De asemenea, vă rugăm să specificați dacă advertorialele Dvs., sunt optimizate SEO.

1
1

Advertoriale

Advertoriale, informații, cereri și oferte de advertoriale. O comunitate în care se pot crea cereri și oferte de advertoriale, pentru orice domeniu de activitate. Ofertele de advertoriale obligatoriu vor trebui să conțină informații despre website-urile sau blogurile unde vor fi postate. Ofertanții trebuie să includă în oferte - DA (Domain Authority), PA (Page Authority), CF (Citation Flow), TF (Trust Flow).

No topics were found here

Share: