skip to Main Content

Termeni și CondițiiAceasta este pagina noastră de Termeni și Condiții pentru serviciul nostru de advertoriale SEO. Vă rugăm să citiți aceste informații cu atenție, deoarece acestea reglementează utilizarea serviciului nostru de advertoriale.

Definiții

În acești Termeni și Condiții, următorii termeni au următoarele semnificații:

  • Serviciu – se referă la serviciul nostru de advertoriale SEO oferit utilizatorilor noștri.
  • Anunțuri – se referă la conținutul publicitar furnizat de utilizatori pentru a fi afișat pe site-ul nostru.
  • Utilizator – se referă la persoana sau entitatea care utilizează serviciul nostru de advertoriale.
  • Noi, Compania – se referă la compania noastră, GO SEO Marketing.

Accesul la Serviciul de Advertoriale

Pentru a utiliza serviciul nostru de advertoriale, trebuie să aveți un cont de utilizator. Trebuie să furnizați informații precise și complete la înregistrarea contului și să actualizați aceste informații ori de câte ori este necesar.

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la serviciul nostru de advertoriale oricui, din orice motiv, în orice moment.

Conținutul Anunțurilor

Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul anunțurilor pe care le furnizează pentru a fi afișate pe site-ul nostru. Anunțurile nu trebuie să conțină conținut ilegal, discriminatoriu, obscen sau ofensator. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau elimina orice anunț care încalcă aceste condiții.

Plata

Utilizatorii trebuie să plătească tariful stabilit pentru utilizarea serviciului nostru de advertoriale. Tariful poate fi schimbat în orice moment, cu notificare prealabilă către utilizatori.

Anularea și Rambursarea

Utilizatorii pot anula serviciul nostru de advertoriale în orice moment. Nu se oferă rambursări pentru tarifele plătite anterior.

Limitarea responsabilității

Ne străduim să furnizăm serviciul nostru de advertoriale la cel mai înalt nivel posibil, dar nu putem garanta că serviciul va fi disponibil în permanență și fără erori. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea serviciului nostru de advertoriale.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Putem actualiza Termenii și Condițiile pentru serviciul nostru de advertoriale în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Utilizarea serviciului nostru de advertoriale după astfel de modificări implică acceptarea acestora.

Înapoi sus
Căutare