Sunați acum! 0754 308 781 · office[at]advertoriale.com.ro

Link Building

Link Buildin, un serviciu pentru care ciar avem specializarea necesară! De ce punem accent pe acest serviciu? În ultimul timp am testat companiile care au servicii de link building și mai mult de 70%, vând aceste servicii eronat.

Mai exact, profită de persoanele sau companiile care nu știu să testeze ce primesc. Vom prezenta mai jos detaliile despre serviciile de link building și modul în care putem testa link-urile primite.

Link Building

Link Building, un serviciu care necesită o atenție sporită!

Serviciile de Link building necesită cercetări aprofundate și o atenție sporită pentru că este cel mai important aspect al serviciilor de promovare. Serviciile de link building, ne ajută la creșterea autorității website-ului și a traficului organic.

Strategii de Link Building

Fiecare campanie care se ocupă de link building, începe cu o strategie. În primul rând, ne uităm la starea actuală a website-ului și a numelui de domeniu. Vom analiza inclusiv clasamentele în rezultatele organice și profilul dvs. de backlink. Apoi, analizăm activele conectabile existente pentru a vedea ce câștig are website-ul Dvs., în prezent, de la link-urile primite.

După stabilirea acestor criterii, vom analiza cei mai apropiați concurenți, pentru a vedea de pe ce website-uri primesc linkuri și din ce tipuri de conținut aceste servicii funcționează bine. În cele din urmă, facem recomandări pe baza tipurilor de conținut care ar putea fi cele mai bune pentru website-ul dvs.

Dacă decideți să vă asociați cu o agenție de link building care nu începe cu o analiză aprofundată și o strategie de link building, ar putea semnifica un risc mai mare de penalizare Google, prin crearea de linkuri fără autoritate către website-ul dvs.

Achiziționarea link-urilor vizate

După ce am dezvoltat strategia de dezvoltare a linkurilor personalizate, vom începe să găsim domenii relevante pentru a achiziționa linkuri pentru website-ul dvs. Identificăm aceste oportunități printr-o varietate de tactici, cum ar fi comenzile de căutare avansate, backlink-urile concurenților și website-urile existente.

Atunci când aceste oportunități sunt identificate, vom merge mai departe cu tactici de informare manuală, precum parțializarea activelor către paginile cu resurse / link-uri, refacerea linkurilor inexistente și tot ce ține de link building.

Pe măsură ce achiziționăm link-uri către website-ul dvs., trimitem un raport lunar cu informații despre progresul campaniei dvs. Tabloul de bord al rapoartelor oferă informații despre tactica și strategia noastră de a merge mai departe și este menit să vă ofere transparență și liniște sufletească.

Achiziționarea link-urilor vizate

De ce este important serviciul de link building?

Achiziționarea  link-urilor de calitate de pe alte website-uri este factorul de influență numărul unu pentru clasarea pe Google. Puteți avea cel mai rapid și mai frumos website din lume, dacă nimeni nu se leagă la website-ul dvs., veți lupta pentru trafic organic cu motoarele de căutare. Compania noastră vă oferă servicii de link building care gestionează întregul proces.

[wpforo item=”forum” id=”9″]