skip to Main Content

Aceasta este pagina Imprint pentru GO SEO Marketing, care conține informații despre compania noastră, precum și informații legale importante. Vă rugăm să citiți aceste informații cu atenție.

GO SEO Marketing este o companie specializată în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare, marketing digital și consultanță în domeniul afacerilor. Suntem o companie înregistrată în România, cu sediul social la adresa Strada Vasile Goldiș, Alba Iulia.

Informații de contact

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare despre compania noastră, ne puteți contacta prin intermediul următoarelor informații de contact:

  • Adresa: Strada Vasile Goldiș, Nr. 8B
  • E-mail: [email protected]
  • Telefon: +40 358 100 900
  • Mobil: +40 754 308 781

Reprezentant legal

Reprezentantul legal al companiei GO SEO Marketing este Dorel Tănase.

Număr de înregistrare

GO SEO Marketing este înregistrată cu numărul de înregistrare CIF 47154820 J01/1659/2022 la Registrul Comerțului.

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate despre cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la conținutul acestui site sunt deținute de GO SEO Marketing sau de proprietarii terți ai acestui conținut. Utilizarea, reproducrea sau distribuirea oricărui conținut de pe acest site este strict interzisă fără acordul nostru scris.

Responsabilitate legală

Ne străduim să furnizăm informații corecte și actualizate pe acest site, dar nu putem garanta că informațiile sunt complete, corecte sau actualizate în permanență. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea informațiilor de pe acest site.

Modificări ale paginii Imprint

Putem actualiza pagina noastră Imprint în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Utilizarea site-ului nostru după astfel de modificări implică acceptarea acestora.

În concluzie, aceasta este pagina noastră Imprint, care conține informații despre compania noastră, informații de contact și informații legale importante. Vă rugăm să citiți aceste informații cu atenție.

Înapoi sus
Căutare