skip to Main Content
5 motive pentru care să alegi haine online

Achiziția de haine online are numeroase beneficii. Cel mai important aspect este acela că vei economisi timp și resurse. Te vei bucura de achiziția acelo haine de brand pe care dorești să le integrezi în ținutele tale.

Fie că îți dorești să alcătuiești tinute smart casual, ești în căutarea unei rochii pentru un eveniment special sau cauți o rochie casual, Chic Chic îți oferă cele mai variate opțiuni.

Haine online de calitate

Chic Chic este portalul ce îți oferă articole vestimentare de calitate ale celor mai renumite brand-uri actuale. Herve Leger, Patrizia Pepe sau La Haine Inside Us sunt doar câteva din brand-uri a căror misiune este aceea de a livra produse de calitate clienților.

Materialele din care sunt realizate articolele vestimentare sunt alese cu grijă față de mediu și cu respect față de client. Sustenabilitatea este un element comun al brand-urilor cu care Chic Chic colaborează.

Colecții originale

Atunci când aleg haine online, clienții întâmpină frica de nu fi originale. Chic Chic garantează originalitatea articolelor pe care le comercializează. Atunci când îți dorești să alcătuiești tinute smart casual este bine să știi că toate articolele prezente pe site sunt 100% originale.

După prima comandă la Chic Chic vei fi convins de acest aspect. Materialele articolelor vestimentare și croiala impecabilă îți vor demonstra acest lucru.

Varietate de brand-uri de haine online

Pentru că ne dorim să îți oferim o varietate de articole vestimentare cu ajutorul cărora să poți realiza tinute smart casual și nu numai, am extins portofoliul de brand-uri cu care lucrăm. În acest moment câteva dintre brand-urile de haine online disponibile la Chic Chic sunt:

  • La Haine Inside Us,
  • Favourite Daughter,
  • Isnurh sau Costume National.

Fie că îți dorești o rochie casual, o geantă de brand sau o pereche de pantofi spectaculoși, aici vei găsi exact ceea ce îți dorești.

Cele mai noi colecții

Întreaga echipă din spatele brand-ului Chic Chic este pasionată de modă. Din acest motiv aducem mai aproape de clienții noștri haine online care se regăsesc în cele mai noi colecții ale design-erilor de renume.

Pentru ca tu să primești tot ce îți dorești, noi îți oferim suport sau informații despre date calitative. Dacă ești în căutarea unui articol anume al unui brand din portofoliul Chic Chic, dar nu este disponibil la noi, îl putem aduce special pentru tine. Vei economisi timp și bani iar rezultatul final va fi mai mult decât satisfăcător.

Haine online atât pentru femei cât și pentru bărbați

Cu Chic Chic este mereu în avantaj. Dacă ești în căutare de tinute smart casual pentru el și o rochie casual pentru tine, spre exemplu, ai ajuns în locul potrivit. Brandurile pe care le regăsești la Chic Chic au colecții destinate atât femeilor cât și bărbaților. Haine, încălțăminte și accesorii, toate sunt acum într-un singur loc.

Dar cum ar fi să ai pe cineva care achiziționează haine online pentru tine? La Chic Chic te poți bucura de un personal shopper care să achiziționeze tinute smart casual, poate o rochie casual?

După un studiu al formei corpului și o analiză complexă a stilului de viață un profesionist al echipei Chic Chic va putea realiza acest lucru pentru tine. Ce zici? Sună tentant, nu-I așa?

Înapoi sus
Căutare