skip to Main Content
Rochie de seară

Fotografia cu un model in rochie de seară, aduce plăcerea unui stil vestimentar modern. Stilul vestimentar modern este o moda generala. Un astfel de stil este mai in voga acum decat oricand.

De asemenea, acesta este o moda care pleaca de la trenduri. O abordare specială al acestui stil vestimentar modern este purtarea unei rochii de seară. Rămâi plăcut impresionat când vezi o ținută elegantă. În plus, un astfel de stil vestimentar nu este purtat tot timpul.

Pentru a fi gata pentru următoarea ta petrecere, hai să vedem câteva sfaturi și trucuri pentru a arăta cât mai bine într-o seară memorabilă.

Rochia de seară potrivită

Când ești în căutarea unei rochii de seară, ar trebui să ții cont de tipul de eveniment la care participi, de tipul tău de corp și de tenul tău. Dacă aștepți cu nerăbdare o seară de dans, ar trebui să optezi pentru ceva mai puțin pretențios, care să nu-ți limiteze mișcările și pașii, ușor de purtat și confortabil.

Puteți scăpa cu o rochie lungă de cocktail dacă aventura nu este prea formală. Cu toate acestea, dacă evenimentul este o seară cu prietenul sau o cină, ați putea la fel de bine să alegeți o piesă mai extravagantă și să alegeți o rochie formală, până la podea, ca simbol al eleganței.

Pentru corpuri mai pline, a alege ceva mai întunecat și care să-ți alungească silueta ar putea fi cea mai bună opțiune. Daca esti slabă, poți opta pentru o piesa mai decorativa din tesaturi care dau volum.

În funcție de partea corpului pe care doriți să o scoateți în evidență, puteți alege rochii de seară maxi cu croială înaltă pe picior sau cu mâneci tăiate flutter – sau chiar un decolteu îndrăzneț.

Rochia de seară cu stil mulat

Rochia de seară cu stil mulat, este întotdeauna valabilă pentru toată lumea și chiar pentru orice tip de eveniment. Dacă ar fi atât de simplu, oricine ar putea reuși acest lucru. Să vedem câteva sfaturi pentru a arăta cele mai bune unghiuri de purtare a unei rochii de seară.

Trebuie să știi că pantofii pot face sau distruge o ținută – iar punctul cheie este echilibrul. Dacă rochia este mai modestă sau mai discretă, pantofii pot fi extrem de importanți. Dar dacă rochia este deschisă, reduceți dimensiunea pentru ceva mai degrabă drăguț decât obraznic.

O mai mare atenție…

Pe lângă faptul că toate piesele se potrivesc, este important să acordați atenție nu numai imaginii, ci și pânzei. Acestea fiind spuse, lenjeria intimă contează la fel de mult. Acordați o atenție sporită sutienului dacă de exemplu, aveți un bust generos, atunci poate că o rochie fără spate nu este cea mai bună opțiune, deoarece sutienele fără spate sau invizibile nu sunt cele mai susținătoare.

De asemenea, ai grijă la lenjeria de slăbit cu talie înaltă, astfel încât un blat de brioșe să nu-și lase capul atunci când te aștepți mai puțin. Doar pentru a fi sigură, cereți unui prieten apropiat să inspecteze ținuta chiar înainte de a vă urca în taxi.

Nu trebuie să fie niciodată cea mai extravagantă rochie, până la urmă. Știm cu toții că în zilele noastre, rar purtăm o rochie formală de mai multe ori sau chiar de două ori.

O rochie de seara accesibilă, elegantă și de bun gust nu necesita decat buna dispozitie si nuanta perfecta de ruj care sa loveasca pe toata lumea.

Și chiar dacă evenimentul este o deschiderea unei afaceri, nu trebuie să mergi pentru articole ridicole sau incomode. În primul rând și cel mai important, trebuie să te simți bine.

Înapoi sus
Căutare