skip to Main Content
Corpuri de iluminat

Atunci când pornești proiectul de amenajare al căminului tău, trebuie să îți îndrepți atenția către corpuri de iluminat. Alese corect acestea vor crea o atmosferă caldă și plăcută. Klus Design Romania vine în ajutorul tău cu o gamă largă de produse.  Acestea își propun să eficientizeze consumul de energie dar să îți ofere o atmosferă confortabilă în propria locuință.

Klus Design Romania a luat naștere din dorința de a oferi clienților noștri profesionalism și multă atenție la detalii. Suntem pasionați de designul elegant dar și de funcționalitate.

Corpuri de iluminat potrivite bucătăriei tale

Bucătăria este o încăpere tare dragă nouă, pentru că acolo ne petrecem o bună parte din timp și este necesar să ne bucurăm de o atmosferă plăcută. Ce lumini led este important să alegi? Rămâi alături de noi să afli în cele ce urmează care sunt posibilitățile oferite de Klus Design Romania.

Există o mulțime de modalități de a ilumina o bucătărie, iar tehnologia bazată pe lumini led este la mare căutare acum.

Iluminarea bucătăriilor cu tehnologia led este un trend nou ce implică multe posibilități care să aducă un aer proaspăt și modern acestei încăperi.

  • Corpuri de iluminat practice

În bucătărie avem nevoie de corpuri de iluminat care să ne ofere o lumină clară și puternică pentru a ne veni în ajutor în activitățile pe care le realizăm în această încăpere.

  • Atmosferă primitoare

Bucătăria trebuie să fie una dintre cele mai primitoare încăperi ale casei. Corpurile de iluminat potrivite vor accentua atmosfera din timpul meselor alături de cei dragi, fără a genera costuri nejustificate pentru energia utilizată.

  • Decor actual

Atunci când alegi să utilizezi lumini led pentru iluminarea bucătăriei tale, vei crea un decor actual de care te vei bucura, cu siguranță. Cel mai adesea utilizăm pentru bucătărie culori predominant albe. Acestea sunt puse în valoare de notele de oțel ale aparatelor moderne din bucătărie. Corpurile de iluminat potrivite vor oferi bucătăriei tale o iluminare clară și armonioasă.

Corpuri de iluminat potrivite pentru băi

Baia nu este o simplă încăpere a casei. Este un spațiu în care trebuie să te simți confortabil în orice moment al zilei.

Alături de iluminarea bucătăriei, o provocare pentru cei ce au în plan reamenajarea locuinței o reprezintă și iluminarea băii. Experții Klus Design Romania recomandă corpuri de iluminat pentru baie care să îți ofere o lumină de calitate. Vei avea posibilitatea de a seta intensitatea acesteia, în funcție de nevoile tale.

Îți punem la dispoziție o gamă largă de produse bazate pe lumini led, care să îți ofere soluții tehnice dedicate și care să satisfacă cele mai exigente cerințe. Fie că îți dorești ca iluminarea băii să se facă doar din tavan, sau îți dorești ca oglinda să fie elementul central al acestei încăperi, îți oferim cele mai eficiente metode de iluminare.

Intră în contact cu echipa Klus Led Design pentru a primi cele mai profesioniste sfaturi în materie de lumini led. Vom alege împreună corpuri de iluminat care să creeze acea atmosferă caldă și plăcută pe care o putem regăsi doar acasă.

Înapoi sus
Căutare