skip to Main Content
Discount la motorina cu Cardoil Avantaj

Cardoil Avantaj este partenerul tău de încredere. Eficientizează costurile pe care le implică autovehiculele din flota companiei. Un principal avantaj care vine la pachet cu cardul de combustibil, este un discount la motorina cu care alimentezi constant.

Pentru noi echipa care pune în mișcare misiunea Cardoil Avantaj este un factor extrem de important. Suntem în continua evoluție, suntem flexibili, dinamici și inovativi. Toate aceste atuuri au dus la încheierea a numeroase contracte cu clienții noștri. Reușim să le oferim acestora reale avantaje strategice și economice.

De ce să alegi un card de motorina sau benzină?

Cardoil Avantaj se adresează clienților deținători de flote auto ce doresc să optimizeze costurile dar și consumul de combustibil. Dacă autoturismele pe care compania ta le deține utilizează combustibil fosil, cu precădere motorină, aceste informații sunt bine venite pentru tine.

Un card de motorina sau benzină vine la pachet cu nenumărate beneficii. Acesta este destinat atât persoanelor fizice cât și juridice. În baza unui Cardoil Avantaj te vei bucura de discount la motorina. Dar și de notificare prin SMS sau e-mail cu privire la tranzacțiile efectuate și facturi emise la termene stabilite.

Ai libertatea de a alege unul sau mai mulți furnizori și folosești același cont. Toate operațiunile, indiferent de furnizorul pentru care ai optat, vor putea fi urmărite prin intermediul unei platforme de gestiune online.

Tipuri de carduri

Cardoil Avantaj vine în întâmpinarea ta cu un pret motorina redus, prin intermediul cardurilor pentru care vei putea opta. Majoritatea clienților apreciază facilitatea de a obține carduri de motorina cu plata la termen. Considerăm că aceasta este o bună mișcare tactică pentru minimizarea costurilor.

Carduri de debit

Cardurile de debit se adresează atât companiilor mari, cât și persoanelor fizice. Clienții care aleg acest tip de card se bucură de reduceri la motorina și benzină, comparativ cu prețurile practicate de furnizorii noștri la pompă. De ce să nu te bucuri și tu de astfel de avantaje?

Am gândit acest card pentru a eficientiza costurile. Astfel clienții pot alimenta un card de motorina în avans. Vei putea seta un cost pentru combustibil pe care utilizatorii autovehiculelor din flota companiei să nu îl depășească în luna respectivă.

Alimentările pentru cardurile de debit se realizează prin virament bancar sau depuneri de numerar. Suma va fi creditată către contul de client și vei fi notificat prin e-mail sau SMS.

Din portofoliul Cardoil Avantaj fac parte cei mai importanți furnizori de combustibil ai momentului. Printre aceștia se numără Rompetrol, Lukoil, MOL, GAZPROM, OMV, PETROM și UTA.

Indiferent de numărul de carduri pentru care îți vei dori să optezi, le vei putea vizualiza și gestiona prin intermediul platformei intuitive Gestcom. Ai posibilitatea de a opta pentru unul sau mai mulți furnizori de combustibil.

La finalul lunii, vom emite o factură unică.

Carduri de motorina cu plata la termen

Atunci când amintim aceste carduri de motorina cu plata la termen, ne adresăm companiilor ce doresc să eficientizeze timpul de lucru și costurile.

Principalele avantaje înglobate de acest tip de card sunt următoarele:

  • Credit comercial susținut de Cardoil Avantaj
  • Credit prin produsul de transport vs motorină
  • Credit prin cesiunea de creanță susținut de debitorul agreat

În baza alegerii de carduri de motorina cu plata la termen vei beneficia de reduceri mai mici pentru combustibil, dar vei avea posibilitatea de a organiza diferit rulajul banilor în companie. Astfel vei fi creditat la termenul stabilit în momentul semnării contractului.

Acest tip de card este disponibil pentru achiziționarea carburantului din stațiile partenere. Cardoil Avantaj îți oferă posibilitatea de a opta pentru unul sau mai multe astfel de carduri, la unul sau mai mulți furnizori din portofoliu. Vei putea viziona și gestiona cardurile din platformei online puse la dispoziție.

Cardoil va emite o factura unică, săptămânal, bilunar sau lunar, așa cum s-a stabilit inițial în baza termenilor contractuali.

În cadrul echipei Cardoil Avantaj ne dorim să oferim cele mai bune servicii de optimizare a costurilor pe care le au clienții noștri. Echipa noastră este formată din cei mai buni specialiști din domeniul carburanților și transporturilor, asistată de o echipă experimentată de ingineri în domeniul IT.

De ce să alegi Cardoil Avantaj?

Cardoil Avantaj a luat naștere în 2010 din dorința de a furniza soluții complete de logistică și a alimentărilor cu combustibil. Pentru a ne putea îndeplini misiunea am devenit parteneri ai celor mai cunoscute stații de combustibil din țară și nu numai. Suntem parteneri a peste 1.500 de stații de alimentare din România și am încheiat până în prezent peste 43.500 de colaborări în afara granițelor țării.

Atunci când optezi pentru carduri de motorina sau benzină te bucuri de o modalitate de plată modernă prin care beneficiezi de numeroase avantaje pentru compania ta.

Știm cât de important este să fii în control în orice moment, cu privire la costuri. Acesta este principalul motiv pentru care Cardoil Avantaj îți pune la dispoziție platforma Gestcom.

Acesta îți oferă posibilitatea de a vizualiza în timp real costurile alimentărilor, evoluția atunci ne gândim la pret motorina, spre exemplu. Sistemul de cost control pe care îl înglobează Cardoil Avantaj te ajută să fii mereu informat. Cost control este sistemul automat ce îți permite să fii la curent cu situația alimentărilor, creditărilor și soldurilor dar și a facturilor emise pentru compania ta.

Dacă până acum aveai grija de a păstra bonurile pentru fiecare alimentare efectuată de utilizatorii autovehiculelor din flota companiei, Cardoil Avantaj te ajută să uiți de aceasta. Atunci când optezi pentru carduri de debit sau carduri de motorina cu plata la termen, vei primi o singură factura. Indiferent de numărul cardurilor sau a furnizorilor aleși toate informațiile se vor regăsi în acest document. Data de facturare o vei putea alege chiar tu în momentul încheierii contractului cu noi.

Cu siguranță eficientizarea costurilor pentru combustibilul necesar afacerii tale este un subiect de interes. Intră în contact cu noi și îți vom oferi cea mai avantajoasă ofertă pentru carduri de motorina și benzină.

Cardoil Avantaj este brokerul tău de combustibil ce îți propune un concept inovator pentru a economisi timp și bani. Ne dorim să îți oferim cele mai bune soluții, pentru prezent și viitor!

 

Înapoi sus
Căutare