Sari la conținut
Familia ta are nevoie de un card de carburant?

Este un card de carburant util pentru tine și familia ta? În cele ce urmează ți-am pregătit o serie de avantaje importante care să te ajute să iei cea mai corectă decizie pentru a influența în sens pozitiv bugetul lunar.

Un card de carburant este un instrument extrem de util în organizarea bugetului lunar al familiei. Cel mai important atu al acestuia este un pret carburant mai mic, comparativ cu cel de la stațiile peco. Pe lângă acesta, cardul de combustibil îți oferă două alternative, ambele foarte avantajoase, pentru organizarea cheltuielilor.

Cardoil Avantaj ți-a pregătit două variante de carduri de combustibil, în funcție de dorințele tale și discount la motorină.

Card de carburant cu plata la termen

Acest tip de card se adresează persoanelor ce își doresc să achite la termen combustibilul utilizat pentru o perioadă stabilită la semnarea contractului. În acest caz, Cardoil Avantaj va factura săptămânal, lunar sau bilunar combustibilul cu care ai alimentat. Este dedicat clienților, persoane fizice sau juridice, care își doresc reduceri la carburant și care îți organizează rulajul banilor.

În baza unui card de carburant cu plata la termen vei alimenta cu combustibil mașina sau mașinile familiei. La data stabilită de tine în contract Cardoil Avantaj va emite o factură, contravaloarea combustibilului alimentat în această perioadă.

Card de debit

Un astfel de card de carburant îți va permite să organizezi bugetul pentru alimentările ulterioare, încă de la început. Vei stabili o sumă cu care vei alimenta cardul și acela va fi bugetul pe care îl vei utiliza în luna respectivă.

Este un instrument util atunci când îți dorești un pret carburant mai mic decât cel practicat în mod normal de stațiile peco. Te ajută să eficientizezi costurile pentru combustibil. Vei stabili chiar tu care este valoarea combustibilului pe care îți dorești să o achiți în avans.

Sper exemplu, dacă ai decis că nu îți dorești să cheltui mai mult de 1.000 de lei pentru combustibil într-o lună, aceasta va fi suma cu care vei alimenta un card de carburant. Alimentarea unui acestuia se face prin virament bancar sau depuneri de numerar.

Suma va fi creditată în contul tău, urmând ca tu să fii notificat prin SMS sau mail cu privire la acest aspect. La finalul lunii, Cardoil Avanataj îți va emite o factură ce va include toate detaliile de care ai nevoie.

 

Fie că alegi un card de carburant cu plata la termen, fie că alegi un card de debit, avantajele sunt nenumărate. Pe lângă eficientizarea bugetului lunar, te bucuri de reduceri la carburant. Poți alimenta de la oricare dintre stațiile partenere.

Ești în permanență în control, pentru că platforma Gestcom îți va furniza în timp real toate informațiile de care ai nevoie. Pret carburant, cantitatea alimentată sau soldul rămas. Toate aceste informații vor ajunge la tine în timp real.

Un card de combustibil de la Cardoil Avantaj vine la pachet cu multe beneficii pentru tine și familia ta. Bucură-te de reduceri la combustibil. Ai posibilitatea de a alimenta de la cei mai importanți și cunoscuți furnizori de combustibil din România sau Europa. Alege să fii întotdeauna în control și descoperă acum cea mai potrivită ofertă.

Înapoi sus
Căutare