GO SEO, conținut principal
New look pentru compania ta prin iluminat led

Sistemele de iluminat led oferă clienților o imagine profesionistă asupra companiei tale. Atât pentru interior cât și pentru exterior, sistemele profesionale led sunt eficiente și sustenabile. Klus Led îți oferă o gamă largă de corpuri iluminat potrivite pentru utilizarea în arhitectura interioară și exterioară a companiei.

Soluții de iluminat led pentru interior

Klus Led pune accent pe funcționalitate și performanță. Ne-am propus dintotdeauna să satisfacem chiar și cele mai exigente cerințe ale clienților noștri. De mai bine de 16 ani colaborăm cu cei mai importanți furnizori de sisteme personalizate și corpuri iluminat led. Profilurile cele mai des utilizate pentru design-ul interior sunt TRIADA, LIPOD, KOZEL, PDS-ZM, OLEK și MICRO-H.

Tehnologia led se potrivește atât pentru iluminat birouri cât și pentru spații industriale. Prin integrarea de corpuri iluminat led și a sistemelor inteligente de gestionare a intensității luminii, vei putea obține beneficii substanțiale, de care te vei bucura imediat.

Care sunt avantajele utilizării de sisteme iluminat birouri?

Atunci când începi proiectul de iluminat birouri trebuie să te gândești în primul rând la angajații companiei tale. Ei au nevoie de spații de lucru moderne, perfect utilate care să aibă un efect benefic asupra productivității și concentrării.

Cele mai recente studii în domeniu arată că în spațiile de lucru în care se utilizează iluminat led este amplificată performanța și bunăstarea angajaților. Mediul de lucru se transformă într-unul productiv, orientat către nevoile clientului.

Tehnologia de iluminat led este aplicabilă oricărui stil abordat. Fie că îți dorești să adopți pentru spațiile de lucru din compania ta un stil clasic sau unul modern, Klus Led are cele mai potrivite soluții.

Alegerea de corpuri iluminat cu tehnologie led vine la pachet cu diverse avantaje, atât pentru bugetul companiei cât și pentru performanța angajaților:

  • Gestionezi cu precizie intensitatea luminii din fiecare spațiu de lucru
  • Asiguri desfășurarea în cele mai bune condiții a activității profesionale
  • Economisești consumul de energie, fără să faci rabat de la satisfacția angajaților

Iluminarea zonei de intrare

Atunci când îți calcă pragul, clienții îți fac o primă impresie despre compania ta încă din zona de recepție. Această zonă trebuie să pună accent pe identitatea de brand. Alege corpuri iluminat care să ofere o lumină plăcută, pentru a crea o atmosferă armonioasă. Sistemul de iluminat led alături de arhitectura de ansamblu reprezintă factori decisivi.

Suntem flexibili și avem soluții adaptate nevoilor companiei tale. Dacă te afli în stadiul în care îți dorești o reorganizare a spațiilor de lucru, îți oferim soluții sustenabile. După o discuție cu specialiștii Klus Led, tu decizi cum vei pune în aplicare planul de iluminat.

Dacă nu îți dorești să realizezi o investiție de anvergură și vrei să faci lucrurile treptat, te susținem în demersul tău.

Când poți pune în aplicare planul de iluminat birouri?

Cele mai eficiente rezultate le vei putea obține atunci când realizezi planul de iluminat birouri de la zero. Dacă acest lucru nu este posibil, suntem flexibili în a-ți oferi suport. Este necesar să ne trimiți câteva informații pentru ca noi să îți putem oferi cele mai potrivite sisteme de iluminat led.

  • Stadiul în care se află proiectul tău.

Ne dorim să știm dacă te afli în faza de construcție sau locația este finalizată.

  • Stadiul lucrărilor de instalații electrice.

Este important pentru noi să știm dacă instalația electrică este în proiectare sau este în curs de finalizare.

  • Termenul estimat de finalizare a planului.

Parametrii necesari de luat în calcul

În momentul în care iei decizia de a utiliza sisteme led pentru iluminat birouri, trebuie să te gândești la câteva aspecte importante.

Nivelul de iluminare și luminozitatea

În funcție de fiecare spațiu de lucru și de funcționalitatea acestuia, trebuie să te gândești la iluminare și luminozitate. Dacă încăperea pentru care urmează să implementezi sisteme de iluminat led este una ce se bucură de multă lumină naturală, îți vom oferi soluții care să se adapteze acestei situații.

Controlul luminozității armonice

Fiecare spațiu amenajat trebuie să se bucure de o iluminare care să îl pună în valoare. Pentru spațiile de birouri din cadrul companiei tale va fi necesar un sistem ce presupune ca lumina trebuie să fie mai intensa pentru a nu deveni un factor de stres pentru angajați.

Pentru zona de așteptare dedicată clienților Klus Led recomandă o lumină caldă și ușor mai difuză, pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Acest detaliu poate amplifica sentimentul de apartenență al clientului la comunitatea creată în jurul brandului tău.

Sala de conferințe este un alt spațiu din cadrul companiei tale ce merită o atenție sporită. În această încăpere se iau, cel mai adesea, deciziile importante. Pentru această încăpere recomandăm un sistem de iluminat led cu lumină rece care să ofere o intensitate mare.

Culoarea și direcția luminii

Aceste aspecte pun accentul pe detaliile arhitecturale din fiecare încăpere. Dacă vrei să scoți în evidență peretele de la intrarea în clădirea companiei tale, acolo unde se află cel mai adesea logo-ul, îți vom recomanda sisteme led care să pună într-o lumina bună acest detaliu important.

Limitarea strălucirii și a umbrelor

Atunci când implementezi sisteme de iluminat led pentru holurile companiei tale, este important să eviți efectul de strălucire nedorit.

Ne vom asigura că sistemul implementat de Klus Led pentru acest tip de spațiu nu va crea umbre inestetice.

Soluții de iluminat led pentru exterior

Soluțiile de iluminat led pentru exterior îi ajută pe clienții să localizeze mai ușor compania ta. De asemenea, aceste sisteme oferă un plus de securitate companiei tale.

Sisteme pentru iluminat reclame

Sistemele pentru iluminat reclame reprezintă cel mai eficient și mai ecologic mod de a promova offline compania ta. Reclamele luminoase din portofoliul Klus Led au la bază sisteme de iluminat led și se adaptează ideilor clientului, având o greutate scăzută și dimensiuni flexibile.

Sisteme de iluminat fatade

Sistemele de iluminat fatade au la bază tehnologia led ce îți oferă costuri reduse și o amplificare a imaginii companiei tale. Pe timpul serii poți pune accentul pe exteriorul clădirii. Un design aparte va atrage priviri admirative și va conta în relația pe care o dezvolți ulterior cu clientul.

Sistemele de iluminat fatade împreună cu sistemele de iluminat reclame creează o imagine completă și complexă. Sistemele de iluminat led sunt economice și îți garantează un boost al imaginii de brand cu costuri reduse.

Dacă vrei să creezi un new look companiei tale prin sisteme de iluminat led, profesioniștii Klus Design sunt pregătiți să îți ofere soluții adaptate nevoilor. Contactează-ne pentru a primi cea mai potrivită cotație de preț.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus
Căutare