skip to Main Content
Floare, descoperă care îți este planta în funcție de luna ta de naștere
Floare, descoperă care îți este planta în funcție de luna ta de naștere

Floare, descoperă care îți este planta în funcție de luna ta de naștere. Știați că fiecare lună din an are o floare specială? Zilele de naștere sunt perfecte pentru a oferi flori, dar știați că fiecare lună a anului are propria floare și un sens special?

O floare pentru fiecare lună? Sună interesant!

La fel ca pietrele lunii nașterii, există o anumită floare care reprezintă luna în care v-ați născut. Când trimiteți aranjamente florale de ziua de naștere a cuiva, alegerea florilor speciale pentru luna respectivă îi spune că vă pasă cu adevărat de persoana aceea.

În acest articol de blog vom vorbi despre semnificația fiecărei flori pentru toate lunile, din ianuarie până în decembrie. În cazul în care ați rămas în „pană” de idei, acest mic ghid s-ar putea să fie salvarea de care aveți nevoie.

De multe ori căutăm să oferim persoanelor dragi din viețile noastre tot felul de cadouri ieșite din tipare. Uităm că gestul contează, iar un buchet ori un aranjament floral poate semnifica mai mult decât alte atenții care sunt uitate prin sertare.

Garoafa, o floare pentru cei născuți în ianuarie

Floarea lunii ianuarie este garoafa superbă, întotdeauna preferată. Garoafele înseamnă frumusețe, recunoștință și admirație, nu poți greși. Dar știați că diferitele culori înseamnă lucruri diferite? Rozul este afecțiune, roșul este „te iubesc”, albul este iubire pură, iar galbenul înseamnă…dezamăgire.

În aceste condiții, lăsați-le pe cele galbene de-o parte, cu excepția cazului în care este culoarea preferată a persoanei iubite.

Irisul este vedeta zilelor de naștere din februarie

Irisul e vedeta zilelor de naștere din luna februarie. Cei mai mulți din noi cunoaștem soiul violet dar această floare vine și în alb și galben. Nu ar face acest lucru un aranjament fabulos? Speranța și înțelepciunea, toate acestea transmit un mesaj foarte pozitiv.

Atât pentru persoana care oferă, cât și pentru persoana care primește.

Narcisa este floarea aniversărilor din luna martie

Cu toții iubim narcisele și culoarea lor veselă. Norocoși oameni care au ziua de naștere în luna martie, aceasta este floarea voastră! În emisfera sudică, narcisa nu apare la începutul primăverii, deci cei care locuiesc în aceste zone trebuie să se mulțumească cu o floare care înseamnă bucurie (gerberele sau trandafirii curcubeu) pentru a aduce „soarele” în ziua lor.

Venind în emisfera nordică, narcisele apar la începutul primăverii și, prin urmare, semnifică noi începuturi.

Margaretele sunt florile celor născuți în aprilie

O zi de naștere în aprilie? Trimite margarete gerbera. Oricare ar fi varietatea sau culoarea margaretelor, sunt întotdeauna vesele, semnificând tinerețea și pacea. Margaretele sunt legate de secrete. Expeditorul vă anunță că poate păstra secretul pe care l-ați împărtășit.

Crinul, o floare pentru luna mai

Unii ar putea crede că este o floare de modă veche, dar crinul nu și-a pierdut niciodată atracția cu florile sale albe pure și parfumul său dulce. Născut în mai, dacă ai norocul să primești aceste flori, știi cât de mult însemni pentru cel care ți-a oferit buchetul.

Completezi viața celeilalte persoane. Ce poate fi mai frumos de atât?

Trandafirii sunt pentru cei care au ziua de naștere în iunie

Trandafirii nu sunt doar pentru Ziua Îndrăgostiților. Ei sunt, de asemenea, o floare pentru cei care sunt născuți în luna iunie. Văzut ca un simbol al iubirii, și culoarea trandafirului este importantă. Trandafirii roșii sunt cei pasionali, rozul reprezintă dragostea maternă, galbenul este despre prietenie iar albul pentru scuze.

Puteți afla mai multe despre semnificațiile trandafirilor pe deluxeflowers.ro.

O floare pentru cei născuți în luna iulie? Trimite delphinium sau nuferi

Cei care sunt născuți în iulie se pot aștepta să primească delphinium sau nuferi. Culori vesele cu un mesaj pozitiv, adesea pasional aceste variante vor ajunge direct la sufletul persoanei sărbătorite. Dacă sunt trimise la persoana iubită, ar trebui să fie purpurii.

Când doriți să anunțați pe cineva că sunteți deschis pentru noi experiențe ar trebui să le oferiți delphinium.

Gladiolele sunt pentru zilele de naștere din august

Aceste flori lungi pe tulpini rezistente semnifică tărie și onoare. Unii spun că gladiolele pot străpunge „armura” din jurul inimii cuiva. Printr-o alegere atentă a culorilor care vor compune buchetul, acestea sunt un cadou minunat și care rezistă mult.

Pentru un plus de răsfăț, dăruiește-i persoanei dragi un aranjament floral de lux cu gladiole.

Sărbătoriți zilele de naștere din septembrie cu aster

Aster este floarea aniversară din septembrie. Iubirea, eleganța și răbdarea sunt toate semnificate de aster. În cele mai vechi timpuri, oamenii credeau că vor îndepărta răul dacă apelează la această floare cu puteri nebănuite.

În aceste condiții, dacă cineva îți dăruiește această floare, este un semn că poți conta pe ajutorul expeditorului. De asemenea, dacă vrei să mulțumești cuiva pentru răbdare, un buchet de aster o va face pentru tine.

Gălbenele pentru cei născuți în luna octombrie

Galbenul auriu și adânc al gălbenelelor va lumina orice zi, fiind floarea specială din octombrie. Gălbenelele semnifică iubire caldă și acerbă. Pot veni de la cineva care lucrează din greu pentru a-ți câștiga afecțiunea.

În grădină vor ține departe dăunătorii, așa că nu este o floare obișnuită, fiind mult mai mult decât atât.

Crizantema, o floare pentru luna noiembrie

Crizantemele sunt florile pentru cei care s-au născut în noiembrie. Acestea înseamnă loialitate, devotament și prietenie durabilă. Unii consideră crizantemele ca fiind floarea regilor/reginelor. Pe de altă parte, în China se crede că o petală într-un pahar de vin crește longevitatea și îndepărtează părul alb. 🙂

Floarea Crăciunului, regina lunii decembrie

Floarea celor născuți în decembrie trebuie să fie Floarea Crăciunului. De mult timp este legată de Crăciun în întreaga lume. O legendă mexicană povestește despre o tânără fată. Aceasta era foarte săracă și nu-și putea permite un cadou pentru festivitățile din Ajunul Crăciunului.

A adunat un buchet de buruieni de pe marginea drumului și când le-a așezat lângă pruncul din iesle, plantele s-au transformat în flori roșii strălucitoare. Ele înseamnă pur și simplu voie bună.

Concluzie

Acum știi nu numai floarea care se potrivește lunii nașterii persoanelor pe care le prețuiești, ci știi și simbolismul și semnificația lor. Așa că fă-o, trimite florile și mesajul lor cuiva special. Sau poți lua legătura cu echipa de la deluxeflowers.ro și ei se vor ocupa de restul.

Vă aflați în căutarea unor servicii de link building și articole SEO? La această agenție de advertoriale SEO avem o echipă de specialiști pregătită să vă ofere toată asistența de care aveți nevoie. Tot ce trebuie să faceți este de a intra în contact cu noi.

Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp!

Înapoi sus
Căutare