skip to Main Content
Ochelari, de ce sunt mai potriviți în comparație cu lentilele de contact
Ochelari, de ce sunt mai potriviți în comparație cu lentilele de contact

Ochelari, de ce sunt mai potriviți în comparație cu lentilele de contact. Articol de blog ce pune punct dezbaterii dintre cele două tabere. Dezbaterea despre ochelari vs. lentile de contact a împărțit oamenii pe platformele de socializare.

Vreau ca prin acest articol să scot „la lumină” principalele avantaje ale ochelarilor în comparație cu lentilele. Chiar dacă opinia mea poate fi interpretată ca fiind subiectivă, merită să analizați și să cântăriți care este soluția ideală pentru dvs.

În mod evident, lentilele de contact se pot folosi pentru ocazii speciale, când aspectul este important. Folosirea moderată a acestor dispozitive și cu luarea tuturor precauțiilor necesare nu ar trebui să conducă la efecte adverse.

Ochelari vs lentile de contact: cine câștigă?

A alege între lentile de contact sau ochelari de vedere este o decizie personală. Vorbim despre o opinie subiectivă bazată pe experiență și stil de viață. Nu puteți decide între cele două? Vă voi ușura viața enumerând câteva avantaje ale purtării de ochelari în comparație cu lentilele de contact.

Acest articol de blog vă este oferit de agenția noastră pentru advertoriale SEO. În cazul în care și dvs. considerați că aveți nevoie de o campanie de advertoriale sau de articole SEO vă invităm să intrați în contact cu noi.

Vă vom prezenta întreaga noastră gamă de servicii pentru ca afacerea dvs. din mediul online să cunoască acea creștere în vizibilitate pe care o doriți. Acum, să revenim la subiectul articolului de azi și să vedem cum se poziționează cele două „tabere”…

Vă puteți adapta rapid la ochelari

Un lucru cu care toți purtătorii de lentile de contact vor fi de acord este că e prea greu să te adaptezi cu ele. Atât de mult încât trebuie să te „antrenezi” pentru modul corect de a purta lentilele de contact.

Drumul către un aspect fără ochelari trece prin mai multe sesiuni de ochi roșii, lacrimi excesive și încercări eșuate.

După toate acestea vine întreținerea. Nu vă puteți pune lentilele de contact fără să le scufundați mai întâi într-o soluție specială pentru ele. Nu puteți pune lentilele de contact fără ca degetele să fie igienizate, de asemenea. Doar în acest mod puteți evita riscul unor infecții oculare severe.

Nu există astfel de probleme când vine vorba despre ochelari de vedere!

Poți purta ochelarii pentru mai mult timp

Dacă vreți să cereți vreodată unui prieten câteva sfaturi despre întreținerea lentilelor de contact, dintre toate sugestiile, s-ar accentua una singură. Nu trebuie să vă culcați cu lentilele de contact pe ochi! Dormitul cu lentilele de contact este foarte periculos pentru ochii tăi.

Puteți dezvolta infecții oculare, ulcere ale corneei, iritații oculare, inflamații și, în cazuri extreme, conjunctivită papilară. Dacă vorbim despre ochelari, am dormit cu ochelarii mei de cel puțin o mie de ori și sincer, nu este un lucru rău, decât dacă ajungi să îi spargi. 😀

Economisești bani cu o pereche de ochelari de calitate

O pereche obișnuită de lentile de contact lunare poate costa destul de mult. În comparație cu o pereche de ochelari pe care îi puteți cumpăra la diverse sume și îi puteți folosi luni de zile, lentilele de contact lunare sau zilnice sunt cu mult mai costisitoare.

De ce ați dori să cheltuiți pe lentile de contact fragile sume importante de bani când puteți achiziționa o pereche robustă de ochelari de vedere de bună calitate și să o purtați luni sau chiar ani?

Lentilele de contact se pot sparge

Dacă ați rupt vreodată o lentilă de contact, știți cât de sfâșietor poate fi să vă deteriorați perechea scumpă. Chiar când lentilele tale se usucă, acestea se vor rupe. Și chiar dacă sunteți prea atenți și nu lăsați niciodată lentilele să se usuce, acestea se vor deteriora odată cu utilizarea lor și cu trecerea timpului.

Pe de altă parte, ochelarii fixați în interiorul ramelor sau chiar ochelarii fără margini rezită mult mai mult timp, chiar pentru totdeauna. Evident cu excepția cazului în care îi rupeți accidental. Încă eu încă mai am prima pereche de ochelari cumpărată acum 7 ani.

O pereche de ochelari te scutește de praf și vânt

Pandemia a influențat puternic moda ochelarilor din ultimii ani. Experții consideră că noua colecție de ochelari supradimensionați poate oferi protecție împotriva virusului. Mai mult decât atât, nu te deranjează vântul în timpul acelei plimbări cu bicicleta dacă ai o pereche bună de ochelari.

Pe de altă parte, nu vă veți putea bucura de respectivul beneficiu în cazul în care alegeți să purtați lentilele de contact în locul ochelarilor. Trebuie să evitați praful și vântul după ce ați pus lentilele respective pe cornee prin alte mijloace.

Ramele de la ochelari sunt la modă

Gândiți-vă la o femeie care poartă o ținută foarte simplă. Imaginați-vă acum aceeași doamnă cu o pereche de ochelari tip cat-eye. Cea din urmă arată mai sofisticată, nu-i așa? Este secolul 21 și pe măsură ce moda ochelarilor a devenit mai matură, cadrele s-au ridicat la nivelul unor accesorii în trend.

S-au dus de mult zilele în care ai fi etichetat „șoarece de bibliotecă” sau „tocilar” pentru purtarea ochelarilor. De fapt, colecția de toamnă 2021 afișează o gamă rafinată de tendințe de ochelari, nu doar pentru cei de soare, ci și pentru cei falși.

Există o varietate de cadre

Ochelari rotunzi, rame clare, aviator, forme geometrice, margini metalice, rame din lemn, ochelari cat-eye și lista continuă… Indiferent dacă doriți ochelari pentru o întâlnire de birou sau pentru o vacanță, există un cadru pentru fiecare moment.

Consultați website-ul www.medicaloptic.ro pentru o colecție mai mare din cele mai recente tendințe din industria ochelarilor. Găsirea unor ochelari de vedere care să vă completeze personalitatea nu a fost niciodată mai ușoară!

Cadrele pot fi ecologice

Odată cu preocupările crescânde pentru mediul înconjurător, consumatorii au devenit mai sensibili și mai atenți la lucrurile pe care le cumpără. Din ziua în care am realizat că o lentilă de contact poate rezista mai mult de 500 de ani pentru a se descompune nu am mai cumpărat niciodată o pereche.

Deși cadrele din plastic pot fi la fel de dăunătoare, există opțiuni mai puțin periculoase pentru mediul înconjurător. Acestea pot veni sub formă de materiale organice precum acetat și lemn. Ideea e de a acorda o atenție specială și acestui domeniu. Fiecare acțiune, cât de mică pare la prima vedere, va avea un efect benefic pentru viitor.

Înapoi sus
Căutare