skip to Main Content
Shisha, descoperă cum trebuie să fumezi din ea cu ajutorul unui ghid
Shisha, descoperă cum trebuie să fumezi din ea cu ajutorul unui ghid

Shisha, descoperă cum trebuie să fumezi din ea cu ajutorul unui ghid. Prietenii tăi pretind că sunt experți în narghilea?

Știu mărcile de top de narghilea, aromele de tutun shisha și cel mai bun cărbune de narghilea de pe piață. Dețin cea mai mare colecție de narghilea din toate timpurile?

Acum, v-au invitat să vă alăturați unei sesiuni de narghilea în salonul local de shisha. Nu arăta ca un necunoscător! Trebuie să le demonstrezi că ai cunoștințe în acest domeniu. Că știi să fumezi dintr-o narghilea.

Descoperă informațiile de care ai nevoie în acest articol de blog.

Cum fumezi din shisha?

Mergând într-un salon de narghilea pentru prima dată ca să fumezi s-ar putea să te confrunți cu puțin stres. Nu este nevoie să îți faci griji cu privire la împachetarea corectă a shisha-ului sau la controlul căldurii.

Lasă profesioniștii să se ocupe de echipament. Dacă ai întrebări sau narghileaua nu funcționează corect, poți anunța personalul localului. Pune întrebări când ai orice nelămuriri și încearcă să te relaxezi și să te bucuri de sesiune.

Ce trebuie să faci înainte de a fuma dintr-o narghilea

Luați întotdeauna o mușcătură de mâncare înainte de a vă așeza pentru o sesiune de narghilea. Acest lucru este important mai ales atunci când sunteți la început pentru a evita temuta „boală de narghilea”.

Fumătorii începători de narghilea au, de obicei, toleranță mai scăzută la nicotină. În aceste condiții, puțină mâncare în stomac ajută la combaterea efectelor cauzate de nicotină.

Alegeți un tutun aromat care vă sună bine. Un lounge de narghilea vă va oferi o listă de arome de shisha din care să alegi. Lista va consta, de obicei, din fructe, băuturi și poate unele arome de desert care ar trebui să îți pară familiare.

Alege ceva care crezi că ți-ar plăcea. Dacă au opțiuni între tutun brun și tutun blond, începe cu cel blond deoarece e mai ușor și mai bun pentru începători.

În cele din urmă, asigură-te că soliciți un vârf detașabil pentru furtunul de la narghilea. Nimănui nu-i place să răspândească germeni. Asigură-te că păstrezi vârful pentru tine și nu uita să-l folosești de fiecare dată când furtunul ajunge la tine.

Fumând din shisha

Este, în sfârșit, timpul pentru acele prime pufuri de fum din narghilea. Ia-ți timp și nu te grăbi. Atenție! Nu trage mai mult decât poți suporta.

Inspiră ușor cu pauze scurte între fiecare puf în timp ce savurezi aroma din narghilea. Prea mult, prea repede duce la o durere de cap și o senzație de rău, ceea ce înseamnă și un sfârșit rapid al sesiunii.

Hidratează-te! La fel de important ca mâncatul în prealabil, bea un pahar cu apă, ceai sau băutură la alegere pentru a rămâne hidratat pe tot parcursul sesiunii de narghilea.

Trage furtunul acela la mine! Nu fi genul acela de persoană. Ești acolo pentru a petrece timp cu prietenii în jurul unei narghilea, lasă-i și pe ei să se bucure.

Insipiră câteva pufuri și mută furtunul de la narghilea mai departe. Va reveni la tine, promitem. Așează-te, relaxează-te și bucură-te de gust, senzații și compania excelentă în care te afli.

Cum se poate configura o narghilea

Acum că ești legat de narghilea și ai experimentat scena lounge-ului, este posibil să dorești să îți construiești propria narghilea și să fumezi chiar acasă.

Pentru un ghid rapid cu privire la ceea ce ai avea nevoie pentru a începe, consultă un prieten. Odată ce ai configurat complet o narghilea, ești gata să îți aranjezi propria sesiune de shisha!

Începe prin a umple vasul de narghilea cu apă până la aproximativ trei centimetri deasupra tijei. Folosește doar apă în vasul de la narghilea. Orice altceva poate duce la mucegai și la o muncă mai dificilă de curățare.

Odată ce baza este umplută asamblează restul părților care compun o narghilea împreună. Folosește toate garniturile așa cum le-ai primit de la producător, fiecare în locul ei.

Cum să pregătești tutunul shisha

Pregătirea tutunului shisha depinde de tipul de tutun pe care îl utilizezi. Deoarece probabil începi cu tutun narghilea blond, o regulă generală este să presari shisha în creuzet și să-l uniformizezi astfel încât să fie chiar sub margine.

Poți experimenta diverse metode de pregătire pentru a vedea cum te afectează sesiunile. Acoperă strâns creuzetul de la narghilea cu o folie specială din aluminiu.

Mai apoi, cu ajutorul unei scobitori, perforează în folie pentru a realiza mai multe orificii. Asigură-te că treci și prin shisha pentru a crea cel mai bun flux de aer.

Cum se aprinde cărbunele pentru a fuma din narghilea

În funcție de tipul de cărbune pentru narghilea pe care l-ai achiziționat, aprinderea poate varia. A se vedea cărbunele natural de narghilea vs. cărbunele cu aprindere rapidă pentru avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Acestea vă pot afecta foarte mult sesiunea de narghilea.

1. Cărbune cu aprindere rapidă

Dacă ai ales varianta cărbunilor cu aprindere rapidă, procedeul este destul de simplu. Folosește clești de narghilea pentru a ține cărbunii în timp ce îi aprinzi cu o brichetă.

Asigură-te că aprinzi complet cărbunele pentru a arde toate materialele inflamabile înainte de fumat. Substanțele chimice pot elibera monoxid de carbon, ceea ce nu este în regulă într-o sesiune de shisha.

2. Cărbune natural din cocos pentru narghilea

Cărbunii naturali pot dura puțin mai mult până la aprindere, dar beneficiile depășesc cu mult simplitatea variantelor rapide. Plasează cărbunele natural pe un arzător electric cu bobină până când se aprinde și capătă o culoare roșie.

Acest lucru poate dura aproximativ 6-8 minute. Odată ce o parte e roșie întoarce-o și las-o să se aprindă până când și cealaltă parte luminează. Utilizează întotdeauna clești atunci când manipulezi cărbunele pentru narghilea.

Asigură-te că zona în care te afli este ventilată în mod corespunzător. În timp ce aprinzi cărbunele și dacă fumezi în interior, cărbunii pot elibera monoxid de carbon.

Nimeni nu vrea să se ocupe de așa ceva! Plasează cărbunii în jurul vârfului creuzetului de narghilea, pe acea folie ce a fost anterior perforată. Lasă tutunul să se încălzească pentru o perioadă scurtă de timp.

Trage încet câteva pufuri din furtunul de narghilea până când fumul începe să apară. Bucură-te!

Concluzie

Experimenteză! Încearcă noi arome de tutun, variante de pregătire și furtunuri de narghilea. Caută diverse mărci, forme și dimensiuni de cărbune pentru shisha.

Cu o narghilea învățarea nu se termină niciodată! Acordă timp pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru tine. Amintește-ți întotdeauna să te relaxezi și să te bucuri de următoarea sesiune de narghilea.

Găsești multe modele de narghilea, tutun aromat și accesorii de care ai nevoie pe shishamaster.ro. Pentru servicii de link building și advertoriale vă invităm să intrați în contact cu noi!

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top
Search